Velkommen

Velkommen i Postens Skytteforening Odense

Lidt om Skytteforeningen
Postens Skytteforening Odense blev stiftet den 15. august 1940, som en modstandsgruppe der i årene 1940-45, var med i den odenseanske modstandskamp.

Foreningen har i dag ca. 110 medlemmer og den årlige generalforsamling finder sted i februar måned. Foreningen er en forening under Postens Idræts og Fritidsforbund (PIF), samt medlem af Dansk Skytte Union , DGI og Dansk Firmaidræt

Medlemskontingent
Kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamlingen og opkræves for et år ad gangen og er pt. 250 kr.

Åbningstider
Skydningen finder sted i kælderen i hos Post Nord i Dannebrogsgade 2, 5000 Odense C. Åben tirsdag 19.00 – 21.00, torsdag kl. 19.00 – 21.00 og lørdag kl. 11.00 – 15.00. Skydesæsonen begynder først i Januar og slutter først i December (sommerferie fra midt juni til midt august) Skydningen skal være påbegyndt senest en halv time før lukketid.

Skydebaner
Foreningen råder over 6 Skydebaner med en længde på 10/15 m

Forplejning
Foreningen står for salg af patroner og skydeskiver samt øl/vand.

Kaffe er gratis

Ordens – Sikkerhedsregler
Efter ønske kan man få hjælp fra en uddannet skydeinstruktør . Der henvises til sikkerhedsregler i foreningens forum og der skal altid være ro på banen

Prøveskydning
Så kom en tirsdag, torsdag eller en lørdag og køb en prøveskydning ,de første gange du kommer skal du indskrives i en logbog, hvis du derefter skal optages som medlem skal du kunne godkendes af politiet. Pris for prøveskydning:Pistol/gevær kaliber. 22: 60,- kr.

Oftest stillede spørgsmål
Klik her for at se de oftest stillede spørgsmål og svar.