Velkommen

Velkommen i Postens Skytteforening Odense

Lidt om Skytteforeningen
Postens Skytteforening Odense blev stiftet den 15. august 1940, som en modstandsgruppe der i årene 1940-45 var med i den odenseanske modstandskamp.

Foreningen har i dag ca. 70 medlemmer og den årlige generalforsamling finder sted i februar måned. Foreningen er en forening under DGI , Dansk Skytte Union samt Dansk Firmaidræt.

Vi skyder med forskellige våbentyper bla. pistoler i 22/9mm/40 samt 45 og revolver i 38/357/45 og rifler i 30 carabin/308w/6,5×55/30-30 ( dog skyder vi i skallebølle ikke med kaliber 357magnum samt 45 acp )

Medlemskontingent
Kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamlingen og opkræves for et år ad gangen og er pt. 250 kr.

Åbningstider
Skydningen foregår i Skallebølle Skydecenter skiftevis lørdag kl 13-15 og onsdag kl 19-21 nærmere datoer kan ses på vores fb gruppe. Skydesæsonen begynder først i Januar og slutter først i December (sommerferie fra midt juni til midt august) Skydningen skal være påbegyndt senest en halv time før lukketid.

Skydebaner
Foreningen lejer fra 5-10 pistolbaner med en længde på 25 m , samt

1-4  riffelbaner  med en længde på 200 m.

Forplejning
Foreningen står for salg af patroner og skydeskiver samt øl/vand.

Kaffe er gratis

Ordens – Sikkerhedsregler
Efter ønske kan man få hjælp fra en uddannet skydeinstruktør . Der henvises til sikkerhedsregler i foreningens forum og der skal altid være ro på banen

Prøveskydning
Så kontakt os så vi kan arrangere en onsdag/lørdag hvor du/i kan komme og købe en prøveskydning ,de første gange du kommer skal du indskrives i en logbog, hvis du derefter skal optages som medlem skal du kunne godkendes af politiet. Pris for Prøveskydning med Pistol kaliber. 22: 60,- kr.

Oftest stillede spørgsmål
Klik her for at se de oftest stillede spørgsmål og svar.